Hopp til hovedinnhold
ALbee

ALbee™

Den moderne gassflasken

ALbee™ – den moderne gassflasken som forenkler arbeidet ditt

ALbee er en moderne kjøpeflaske som har blitt populær blant alle sveisere som trenger en praktisk gassflaske med stor kapasitet. Med ALbee sparer du både tid og penger, og flasken gjør arbeidet sikrere og mer fleksibelt.

ALbee, brosjyre

PDF - 981.73 KB

Gass til sveising, skjæring og HVAC

Du kan få ALbee i 5- eller 11-liters kjøpeflaske, dvs. en flaske for deg som har et mindre behov og vil ha en praktisk, sikker og økonomisk løsning for gassforsyningen din. Utvalget består av 6 ulike gasstyper (argon, argonblanding, acetylen, oksygen, nitrogen og helium).

ALbee-gassflasken har innebygd regulator og synlig PÅ/AV-spak, tydelig og enkelt justerbar flowbryter samt en svært tydelig innholdsmåler som gir god oversikt. Gassflasken passer til sveising og skjæring og i VVS- og HVAC-sektoren.

Les hvordan de ansatte i DynaMate i Södertälje utfører arbeidet raskere og med mindre belastning ved bruk av ALbee.

ALbee Fly, brosjyre

PDF - 503.52 KB

Gass til ballonger

Skap ekstra feststemning på studentfesten, i barneselskapet, bursdagen eller bryllupet! ALbee™ Fly gir festen et løft med heliumballonger. Du finner mer informasjon om gass til ballonger på ALbee Fly.

Kjøp gassflasken på nettet!

Du kan enkelt kjøpe gassflasken på nettet og få den tilsendt portofritt rett hjem. Besøk vår ALbee-nettbutikk.

Sikkerhetsdatablader

Sikker håndtering av gasser forutsetter at du som bruker lærer å kjenne produktet og de sikkerhetsbestemmeler som gjelder. Les derfor alltid sikkerhetsdatabladet nøye.

Bransjer som bruker ALbee

Les mer om bruk av ALbee-gassflasker i din bransje:

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40