Hopp til hovedinnhold
På Air Liquides kundeportal myGAS kan du bestille gass online.

Om kundeportalen myGAS!

myGAS – din snarvei til Air Liquide. Registrer deg i dag!

myGAS – Air Liquides kundeportal

myGAS er Air Liquides kundeportal der du bestiller gass og utstyr, finner fakturaene dine og får produktinformasjon.

Finn salgssteder

Du kan kjøpe gass hos våre forhandlere:

SALGSSTED INDUSTRIGASSER

SALGSSTED ALBEE KJØPFLASKE

Bestill gass og utstyr på myGAS, Air Liquides kundeportal.

JA TAKK, JEG VIL GJERNE HA MER INFORMASJON (NY KUNDE)

BESTILL GASS (ALLEREDE KUNDE)

OBS! Kundespesifikke blandinger og flytende gass kan ikke bestilles på MyGas. Kontakt oss for mer informasjon.

Sådan virker myGAS

myGAS kan du bestille gass og utstyr online når som helst på døgnet. Velg mellom å få levering via en av våre forhandlere eller direkte fra Air Liquide. Du kan også hente gassen selv hos våre forhandlere om det skulle passe bedre. Vi har et landsdekkende nettverk av forhandlere som vi har et nært samarbeid med, slik at du som kunde alltid kan kjøpe gass i ditt distrikt.

I tillegg til at du raskt og enkelt kan bestille gassen og utstyr på myGAS, kan du også se ordre- og fakturahistorikk og lagersaldo for flasker og batterier her.

myGAS er en transparent og intuitiv kundeportal, hvor du styrer alt som har med ditt gassbehov å gjøre. Du har tilgang til din myGAS-konto når som helst og hvor som helst, så lenge du har en internettforbindelse. Hvis du er administrator i din virksomhet, kan du gi dine ansatte tilgang til deler av myGAS, tilpasset deres respektive ansvarsområder.

Bestill online
Du kan raskt og enkelt bestille online – når det passer deg. Du har alltid tilgang til ordrestatus og informasjon om leveransene. Du kan når som helst be om tilbud på gass og øvrige produkter og tjenester.

Bedre overblikk over fakturaer
Alle dokumentene dine er samlet på ett sted så du får overblikk over ordrehistorikk, lagersaldo inklusive bevegelser, avtaler og fakturaer. Under dine personlige instillinger kan du også velge hvordan du mottar fakturaer og betale disse online. 

Enkel tilgang til produktinformasjon og råd
Du kan enkelt finne den informasjonen du behøver om gasser, utstyr, og tjenester online. Vår gasskatalog har brukervennlige søke- og filterfunksjoner så du enkelt finner de produktene du bruker innenfor ditt spesialområde. Her finner du produktinformasjon, sikkerhetsdatablad og detaljert informasjon om bruksområde og transporter. Hvis du trenger hjelp til å velge riktig gass, test ut vår GassGuide, der kan du enkelt finne gassen du har behov for.

Registrer deg raskt og enkelt i linket til myGAS, eller kontakt kundeservice på telefon 32 27 41 40.

Velkommen – vi hjelper deg gjerne!

Kjøp din gassflaske online i ALbee webshop

I ALbee webshop kan du enkelt kjøpe din ALbee gassflaske online og få den sendt hjem fraktfritt. Du kan også bestille en gassfylling som du selv henter og betaler direkte hos nærmeste forhandler. I ALbee webshop kan du også bestille tilbehør.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40