Hopp til hovedinnhold

Bilindustri

Air Liquide tilbyr løsninger for sveising og skjæring

Air Liquide tilbyr mange ulike løsninger som omfatter gass, utstyr og tjenester for blant annet sveising, skjæring, varmebehandling, kalibrering og analyser til bilindustrien. Ekspertene våre hjelper deg når du trenger å optimalisere prosessene din og sørger for at virksomheten og medarbeiderne er trygge ved bruk og håndtering av gasser.

For oss er det viktig at du får den kvaliteten og ytelsen du trenger når det gjelder gass og utstyr i virksomheten din, og at du får leveransene frem til stedet der gassen skal brukes.

Varmebehandling

Air Liquide tilbyr gassapplikasjoner for varmebehandling under produktnavnet ALNATTM. Konseptet vårt handler blant annet om å hjelpe deg med å forbedre prosessen din og å følge de strenge reglene og sikkerhetskravene som gjelder for varmebehandling innen bilindustrien.

Sveising

Bilindustrien krever stadig lettere materialer samtidig som miljøkravene blir strengere. Våre avanserte sveiseløsninger hjelper deg som produsent å designe lettere biler som slipper ut færre avgasser. Vi tilbyr en rekke teknologier innen bue- og lasersveising samt industrigasser som kan hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på sveisearbeidet og dermed øke produktiviteten din. Våre ARCALTM-beskyttelsesgasser er utviklet for dine spesifikke behov og krav til ytelse.

Kalibrering og analyser av av gasser

Air Liquide tilbyr et komplett program av rene spesialgasser og spesialgassblandinger, ALPHAGAZTM, samt utstyr til gasshåndtering for analyseinstrumenter som kalibrerer og analyserer avgasser fra kjøretøy og motorer. Gassene våre er utviklet for alle typer utslippstester i lab og på vei.

Bilindustri – verdikjede

Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Et bredt utvalg

  Vi tilbyr flaskegasser i ulike volumer i tillegg til alt gassutstyret du trenger. Vi leverer også gass på tank og løsninger for lokal produksjon av gass ved anlegget ditt.

 • 02

  Fokus på nøyaktighet

  Renhet, analysenøyaktighet, pålitelighet og raske leveranser betyr at du kan innfri kravene og levere de resultatene som kreves i bilindustrien.

 • 03

  Kvalitet

  Air Liquide fremstiller gasser i mange ulike renheter for å dekke behovene du har. Vi foretar dessuten skreddersydde analyser tilpasset dine ønsker.

 • 04

  Innovasjon

  Air Liquides eksperter får støtte fra vårt globale nettverk innen forskning og utvikling.

 • 05

  Bærekraftig

  Produktene våre – ARCAL™, LASAL™ m fl – for stål- og metallbearbeiding er utviklet med tanke på miljøet, og det innebærer reduserte utslipp av karbondioksid og nitrogenoksid.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40