Hopp til hovedinnhold
Air Liquid leverer løsninger til elektronikutvikling.

Elektronikkutvikling

Elektronikkutvikling

Air Liquide leverer gasser, tjenester og support for bedre kostnadseffektivitet og økt kvalitet i loddeprosessene ved utvikling av elektroniske komponenter. Oksidering, dårlig fukteevne, og høye temperaturer kan f.eks skalde loddeskjøten ved lodding av kretskort. Ved hjelp av nitrogen skaper man en inert atmosfære som motvirker disse uønskede effektene under lodding.

Les mer om Nexelia til bølgeloding og omsmeltelodding.

Air Liquide hjelper deg å tilpasse din produksjon til nye krav

Ny teknikk for montering av elektroniske komponenter har gjort at produktene blir mindre, lettere, og billigere. For å fortsette å være konkurransedyktig i dagens marked må du som utvikler elektroniske komponenter holde følge med den raske tekniske utviklingen, samtidig som du må være kostnadseffektiv og ta hensyn til gjeldende regelverk. Air Liquide har den ekspertisen som behøves for å hjelpe deg i dette arbeidet ditt. Vi har samarbeidet med utviklere av elektroniske komponenter siden 1990-tallet og har lang erfaring med å ta frem løsninger for dine prosesser, dvs montering, testing, lagring og rengjøring.

Air Liquide-konsernet tilbyder gassløsninger til elektronikkindustrien

På Air Liquide-konsernets nettside kan du lese om våre globale innovative gassløsninger til elektronikkindustrien, blant annet til fremstilling av halvledere, solceller og flatskjermer. Air Liquide Electronics leverer en rekke ulike produkter og tjenester til avanserte elektronikkselskaper over hele verden, blant annet:

  • Produksjon av gass på stedet hos brukeren
  • Levering av flytende gass (bulk)
  • Utstyr og installasjoner
  • Analysetjenester
  • Håndtering av gasser og kjemikalier
Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40