Hopp til hovedinnhold

Farmasi og bioteknologi

Air Liquide leverer gassløsninger til farmasøytisk industri

Air Liquide tilbyr sikre og pålitelige gassløsninger, PhargalisTM, til farmasøytisk og bioteknologisk industri. Ekspertisen vår omfatter applikasjoner som f.eks. temperaturkontroll og inertering. Vi tilbyr også tjenesten StelioTM, et pålitelig og effektivt verktøy for sporbarhet i virksomheten.

Pasientsikkerhet er kritisk for farmasøytisk og bioteknologisk industri. Virksomheten er ofte kompleks, og fremstillingen av blant annet legemidler er underlagt strenge regelverk. Det kreves derfor sporbarhet og nøyaktig kvalitets- og prosesskontroll for de gassene som brukes i produksjonen. Vi installerer kostnadseffektive og skreddersydde gassløsninger og sørger for at både gassleveranser og gasshåndtering skjer på sikrest mulig måte i din virksomhet.

Gassene våre fremstilles og leveres i samsvar med The Joint IPEC-PQG Good Manufacturing Practices Guide for Pharmaceutical Excipients 2006 og spesifikasjonene i den europeiske farmakopé.

Les mer om Air Liquides gasser til farmasøytisk industri:

Farmasi og bioteknologi – verdikjede

Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Hvorfor velge oss?

 • 01

  01 Eksperter på din bransje

  Vi har ekspertise innenfor bransjen din og leverer pålitelige og høyrene gasser og sikre metoder for gassforsyning, tilpasset dine krav og behov.

 • 02

  Skreddersydde løsninger

  Air Liquide har ekspertkunnskap innen blant annet temperaturkontroll og inertering, og det gjør det mulig for oss å levere innovative og skreddersydde løsninger for hele verdikjeden i virksomheten din.

 • 03

  Innfri lovpålagte krav

  Vi arbeider sammen med deg, slik at du kan følge aktuelle kvalitets- og lovkrav som gjelder for ditt område. Gassene våre fremstilles og leveres i samsvar med GMP (Good Manufacturing Practice) og spesifikasjonene i den europeiske farmakopé.

 • 04

  Kvalitetskontroll

  Vi har utviklet en rekke gassprodukter spesielt for API-produsenter (Active Pharmaceutical Ingredients) og legemiddelprodukter. De høyrene gassene våre er sporbare og leveres med analyse- og fremstillingssertifikat.

 • 05

  Pålitelige leveranser

  Takket være Air Liquides unike logistikkløsning for kjølekjeden forblir produktene dine stabile og kan transporteres uten å bli skadet.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40