Hopp til hovedinnhold

Forskning og analyse

Air Liquide tilbyr gassløsninger til forskning og analyse

Air Liquide tilbyr gasser og tjenester til mange forsknings- og analyseapplikasjoner, f.eks. gasskromatografi og renromstester. Vi leverer gassløsninger, f.eks. kalibreringsgasser og bæregasser, til forskningsinstitutter, universiteter og oppdragslaboratorier. Løsningene våre omfatter sertifiserte kalibreringsstandarder, bæregasser for testing og våre ALPHAGAZTM-gasser som innfrir typiske krav til bl.a. LCMS (Liquid Chromatography Mass Spectrometry) og GCMS (Gas Chromatography Mass Spectrometry). Ved hjelp av gassene og tjenestene våre kan du stole på at analysene utføres med høyest mulig presisjon.

Les mer om gaser til forskning og analyse:

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Ekspertise

  Air Liquides eksperter har inngående kunnskap om analyseutstyr og verktøy som sørger for optimalisering av analyseresultatene dine.

 • 02

  Et komplett utvalg

  Air Liquide fremstiller og leverer en rekke analysegasser med høy kvalitet, både rene gasser og gassblandinger, samt gassutstyr og tjenester.

 • 03

  Kvalitet

  Målet vårt er å sørge for fullstendig kvalitetskontroll i våre prosesser og produkter. Produktene våre er i tråd med og overgår også alle standarder for analysegasser.

 • 04

  Presisjon

  Produktene våre leveres med sertifikat for analysenøyaktighet, sporbarhet og akkreditering.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40