Hopp til hovedinnhold
Flygplanstillverkning

Luftfartstilvirkning

Air Liquide tilbyr gasser, utstyr og tjenester til flyproduksjon

Air Liquide tilbyr industri- og spesialgasser, utstyr og tekniske tjenester til en rekke applikasjoner som brukes ved produksjon av fly. ALNAT™ er et omfattende produktprogram for varmebehandling av metaller som vi har utviklet for å effektivisere prosessene dine og optimalisere produksjonen. ARCAL™ er Air Liquides produktprogram for beskyttelsesgasser til gassbuesveising.

Vi vet at bransjen din – flyindustrien – står overfor mange utfordringer: Det skal bygges fly som er støysvake, energigjerrige og miljøvennlige, samtidig som du må innfri svært strenge sikkerhetskrav. Du som produsent trenger lettere materialer i form av nye legeringer og komposittmaterialer og nye teknologier for å være konkurransedyktig.

Luftfartstilvirkning – verdikjede

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Gassløsninger med høy kvalitet

  Våre gasser er tilpasset de nye lette komposittmaterialene som brukes ved produksjon av komponenter og vedlikehold av fly.

 • 02

  Pålitelighet

  Air Liquides gassløsninger er pålitelige, reproduserbare og fremstilt i samsvar med strenge og stadig oppdaterte regelverk.

 • 03

  Eksperter i verdensklasse

  Air Liquide er et globalt selskap med et internasjonalt nettverk av eksperter innen varmebehandling, sveising og etterbehandling. De hjelper deg med å videreføre utviklingen og nyskapingen i din bedrift.

 • 04

  Bærekraftige løsninger

  Vi arbeider aktivt med bærekraftig utvikling. Våre løsninger for flyindustrien er utviklet med hensyn til miljøet og eksisterende regelverk.