Hopp til hovedinnhold
Flygplanstillverkning

Luftfartstilvirkning

Air Liquide tilbyr gasser, utstyr og tjenester til flyproduksjon

Air Liquide tilbyr industri- og spesialgasser, utstyr og tekniske tjenester til en rekke applikasjoner som brukes ved produksjon av fly. ALNAT™ er et omfattende produktprogram for varmebehandling av metaller som vi har utviklet for å effektivisere prosessene dine og optimalisere produksjonen. ARCAL™ er Air Liquides produktprogram for beskyttelsesgasser til gassbuesveising.

Vi vet at bransjen din – flyindustrien – står overfor mange utfordringer: Det skal bygges fly som er støysvake, energigjerrige og miljøvennlige, samtidig som du må innfri svært strenge sikkerhetskrav. Du som produsent trenger lettere materialer i form av nye legeringer og komposittmaterialer og nye teknologier for å være konkurransedyktig.

Luftfartstilvirkning – verdikjede

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Gassløsninger med høy kvalitet

  Våre gasser er tilpasset de nye lette komposittmaterialene som brukes ved produksjon av komponenter og vedlikehold av fly.

 • 02

  Pålitelighet

  Air Liquides gassløsninger er pålitelige, reproduserbare og fremstilt i samsvar med strenge og stadig oppdaterte regelverk.

 • 03

  Eksperter i verdensklasse

  Air Liquide er et globalt selskap med et internasjonalt nettverk av eksperter innen varmebehandling, sveising og etterbehandling. De hjelper deg med å videreføre utviklingen og nyskapingen i din bedrift.

 • 04

  Bærekraftige løsninger

  Vi arbeider aktivt med bærekraftig utvikling. Våre løsninger for flyindustrien er utviklet med hensyn til miljøet og eksisterende regelverk.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40