Hopp til hovedinnhold

Metallurgi

Air Liquide leverer gass til applikasjoner for metallurgi

Air Liquide leverer oksygen, nitrogen og argon til en rekke ulike applikasjoner for metallurgi, dvs. alt fra oxyfuelapplikasjoner i smelteovner til inertering og avgassing. Vi leverer gassen i store volumer på tank eller via lokal produksjon, eller også på gassflasker. I utvalget vårt inngår også løsninger for flaskehåndtering, overvåking og vedlikehold.

I metallurgisk industri finnes det mange utfordringer – du har kanskje behov for å redusere produksjonskostnadene dine eller forbedre produktkvaliteten og produktiviteten. Som produsent må du samtidig redusere den potensielle miljøpåvirkningen som virksomheten har, og også overholde gjeldende regelverk for miljøhensyn.

Gjennom et langsiktig samarbeid med deg kan vi tilby deg kunnskap og innovativ teknologi som gir deg en sikker, pålitelig og konkurransedyktig løsning for det totale behovet ditt for gass, utstyr og tjenester for bransjen din.

Metallurgi – verdikjede

Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Verdensledende

  Air Liquide er en verdensledende leverandør av industrigasser som blant annet er nødvendige i metallindustrien, f.eks. oksygen, nitrogen og argon.

 • 02

  Skreddersydde løsninger

  Ekspertene våre arbeider sammen med deg for å finne den best egnede og kostnadseffektive gassløsningen basert på kravene og ønskene du har til renhet, gjennomstrømning, volum og sikkerhet.

 • 03

  Pålitelighet

  Air Liquides gassløsninger er pålitelige, reproduserbare og fremstilt i samsvar med det til enhver tid gjeldende regelverk.

 • 04

  Global tilstedeværelse

  Air Liquides globale nettverk av eksperter innen metallurgi hjelper millioner av kunder over hele verden.

 • 05

  Forskning og utvikling

  Vi har et globalt nettverk av applikasjonseksperter som jobber med forskning og utvikling og som skaper den optimale løsningen for et aktuelt behov.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40