Hopp til hovedinnhold

Miljø

Air Liquide tilbyr industri- og spesialgasser for miljøapplikasjoner

Air Liquide tilbyr løsninger for industri- og spesialgasser, utstyr og tjenester som brukes innen en rekke ulike miljøbeskyttende applikasjoner, for eksempel utslippskontroll, vannbehandling og avfallsgjenvinning.

En av industriens store utfordringer i dag er å optimalisere produksjonen samtidig som miljøpåvirkningen reduseres til et minimum. Air Liquide samarbeider med mange industriselskaper for å utvikle og integrere teknologi og gassløsninger som gjør det mulig å redusere miljøskadelige utslipp, i tillegg til å forbedre vannbehandlings- og avfallshåndteringsprosessene. Våre innovative løsninger hjelper deg med å overholde strenge lovbestemte miljøkrav, uansett bransje.

Les mer under Bærekraftig utvikling.

Miljø – verdikjede

Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Et bredt utvalg

  Vi tilbyr flaskegasser i ulike volumer i tillegg til alt gassutstyret du trenger. Vi leverer også flytende gass på tank og løsninger for lokal produksjon av gass ved anlegget ditt.

 • 02

  Pålitelige produkter

  Unik produksjonsteknologi og ISO-sertifiserte anlegg sikrer produktenes pålitelighet.

 • 03

  Våre eksperter

  Våre eksperter gir deg råd om hvordan du kan optimalisere virksomheten din når det gjelder gassbruk til vannbehandling, luftrensing og avfallshåndtering.

 • 04

  Forskning og utvikling

  Vi har et globalt nettverk av applikasjonseksperter, ingeniører og forsknings- og utviklingsteam som hjelper deg med å finne den optimale løsningen for et aktuelt behov.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40