Hopp til hovedinnhold

Næringsmidler

Air Liquide leverer gasser, utstyr og tjenester til næringsmiddelindus

Air Liquide tilbyr ALIGALTM  sikre og effektive gassløsninger for næringsmiddelindustrien. Vi leverer gasser, utstyr og tjenester til hele kjeden av næringsmiddelproduksjonen, fra jordbruk til forbruker. Løsningene våre omfatter både næringsmiddelprosesser og distribusjon av næringsmidler, f.eks. frysing, kjøling, kullsyresetting av drikker, emballering i modifisert atmosfære (MAP) og inertering.

Air Liquides gassløsninger for næringsmiddelindustrien innfrir alle gjeldende helse- og sikkerhetsstandarder, f.eks. HACCP, og har full sporbarhet.

Gassene er også i tråd med den europeiske standarden for næringmiddeltilsetninger gjennom følgende E-numre:

 • E290 for karbondioksid
 • E941 for nitrogen
 • E948 for oksygen

Ved å sørge for sikkerhet og kvalitet kan vi hjelpe deg med å forlenge holdbarheten til næringsmiddelproduktene dine, slik at virksomheten blir mer effektiv og lønnsom. Ekspertene våre, som hjelper deg med å tilpasse gassløsningen til prosessen din, har bred kunnskap som bygger på mange års erfaring i tillegg til global forskning og utvikling.

Les mer om næringsmiddelgassene våre ALIGALTM.

Fokus på sikkerhet

Air Liquides produksjon av flytende karbondioksid og nitrogen til næringsmiddel- og drikkeindustrien er i tråd med HACCP-standarden.

Lang tradisjon for innovasjon

Air Liquide-konsernet har en lang tradisjon innen utvikling av kryogene teknologier og innovasjon for næringsmiddelindustrien. Våre lokale eksperter på næringsmiddelapplikasjoner arbeider tett med konsernets forskningssentre for å kunne hjelpe deg med å implementere innovative løsninger som kan forbedre produksjonen din og øke lønnsomheten.

Næringsmidler – verdikjede

Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Sertifiserte gasser

  Air Liquides gasser fremstilles i samsvar med gjeldende standarder for sikkerhet og kvalitet for næringsmiddelprodukter.

 • 02

  Bransjeekspertise

  Air Liquide utvikler og forbedrer kontinuerlig nye applikasjoner og nytt utstyr for næringsmiddelindustrien, slik at du skal kunne håndtere utfordringene innenfor sikkerhet og kvalitet.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40