Hopp til hovedinnhold

Stål- og metallbearbeiding

Air Liquide leverer gass til stål- og metallbearbeidingsindustien

Air Liquide har i mer enn 100 år utviklet og fremstilt gasser, utstyr og tjenester for blant annet sveising, skjæring, overflatebehandling og varmebehandling til stål- og metallbearbeidingsindustrien. Vi tilbyr gasser – argon, oksygen, nitrogen, karbondioksid, helium og hydrogen – på gassflasker eller i flytende form på tanker (bulk), avhengig av behovet ditt. Varemerkene våre ARCAL™, LASAL™ og ALNAT™ er utviklet av selskapets eksperter over hele verden for at de skal dekke behovene og innfri kravene innenfor stål- og metallbearbeidingsindustrien.

Stål- og metallbearbeiding – verdikjede

Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Et bredt utvalg

  Vi tilbyr flaskegasser i ulike volumer i tillegg til alt gassutstyret du trenger. Vi leverer også flytende gass på tank og løsninger for lokal produksjon av gass ved anlegget ditt.

 • 02

  Kvalitet

  Air Liquide fremstiller gasser i mange ulike renheter for å dekke behovene du har. Vi foretar dessuten skreddersydde analyser tilpasset dine ønsker.

 • 03

  Eksperter i verdensklasse

  Air Liquide er et globalt selskap med et internasjonalt nettverk av eksperter innen sveising, skjæring og varmebehandling. De hjelper deg med å videreføre utviklingen og nyskapingen i din bedrift.

 • 04

  Bærekraft

  Produktene våre – ARCAL™, LASAL™ m.m. – for stål- og metallbearbeiding er utviklet med tanke på miljøet, og det innebærer reduserte utslipp av karbondioksid og nitrogenoksid.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40