Hopp til hovedinnhold
Farmasi og bioteknologi – verdikjede
Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Prosesstemperaturkontroll

Noen trinn under fremstilling av API, f.eks. kjemiske lavtemperatursreaksjoner, krever lave eller svært lave temperaturer. Flytende nitrogen kan brukes til å kjøle ned prosessen, enten direkte eller indirekte under fordamping og oppvarming. Frysetørking er ofte den prosessen som velges for å stabilisere terapeutiske proteiner eller vaksiner.

Kryogen frysing er et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle kjølemedier (CFC) ved frysetørking, siden produksjonssyklusen kan reduseres.

Gasser

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til stedet der gassen skal brukes, som i gassentraler eller uttaksposter.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Sikkerhetsdatablad og brosjyrer

Hvorfor velge oss?

 • 01

  01 Eksperter på din bransje

  Vi har ekspertise innenfor bransjen din og leverer pålitelige og høyrene gasser og sikre metoder for gassforsyning, tilpasset dine krav og behov.

 • 02

  Skreddersydde løsninger

  Air Liquide har ekspertkunnskap innen blant annet temperaturkontroll og inertering, og det gjør det mulig for oss å levere innovative og skreddersydde løsninger for hele verdikjeden i virksomheten din.

 • 03

  Innfri lovpålagte krav

  Vi arbeider sammen med deg, slik at du kan følge aktuelle kvalitets- og lovkrav som gjelder for ditt område. Gassene våre fremstilles og leveres i samsvar med GMP (Good Manufacturing Practice) og spesifikasjonene i den europeiske farmakopé.

 • 04

  Kvalitetskontroll

  Vi har utviklet en rekke gassprodukter spesielt for API-produsenter (Active Pharmaceutical Ingredients) og legemiddelprodukter. De høyrene gassene våre er sporbare og leveres med analyse- og fremstillingssertifikat.

 • 05

  Pålitelige leveranser

  Takket være Air Liquides unike logistikkløsning for kjølekjeden forblir produktene dine stabile og kan transporteres uten å bli skadet.