Hopp til hovedinnhold

Påvisning av forurensing

Air Liquide kan tilby en rekke analysetjenester via Balazs NanoAnalysis, blant annet til påvisning av forurensing. Balazs NanoAnalysis er en avdeling i Air Liquide Electronics i USA som blant annet tilbyr tester, prosessoptimalisering, opplæring, rådgivning og måletjenester. Laboratoriet er sertifisert iht. ISO 17025.

Gasser

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til stedet der gassen skal brukes, som i gassentraler eller uttaksposter.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Sikkerhetsdatablad og brosjyrer

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Ekspertise

  Air Liquides eksperter har inngående kunnskap om analyseutstyr og verktøy som sørger for optimalisering av analyseresultatene dine.

 • 02

  Et komplett utvalg

  Air Liquide fremstiller og leverer en rekke analysegasser med høy kvalitet, både rene gasser og gassblandinger, samt gassutstyr og tjenester.

 • 03

  Kvalitet

  Målet vårt er å sørge for fullstendig kvalitetskontroll i våre prosesser og produkter. Produktene våre er i tråd med og overgår også alle standarder for analysegasser.

 • 04

  Presisjon

  Produktene våre leveres med sertifikat for analysenøyaktighet, sporbarhet og akkreditering.