Hopp til hovedinnhold

LASAL™

Gasser til laserapplikasjoner

LASAL™ – gasser til laserapplikasjoner

LASAL er Air Liquides produktnavn for gasser til laserapplikasjoner og omfatter et komplett utvalg av gasser som passer for alle typer laserutstyr.

LASAL lasergasser omfatter karbondioksid, nitrogen (kvelstoff), oksygen (surstoff) og helium, enten som rene gasser eller i blandinger. Hvilken eller hvilke gasser som kreves, avhenger av type laserutstyr og arbeid. Vanligvis brukes nitrogen, helium og karbondioksid til laserkaviteten, nitrogen eller oksygen til skjæring og argon eller helium som beskyttelsesgass ved sveising. I tillegg til gassen tilbyr vi teknisk rådgivning, service, utstyr for gass og opplæring.

Uansett hvilken gass applikasjonen din krever, hjelper våre LASAL-gasser og gassblandinger deg med å redusere driftskostnadene ved å øke både produksjonshastigheten og kvaliteten samt ved å forlenge levetiden på laserutstyret ditt.

Lasergasser brukes til sveising, skjæring, overflatebehandling og merking

Laserteknologi brukes stadig oftere i industrien, fremfor alt til sveising, skjæring, overflatebehandling og merking, og særlig til applikasjoner som stiller høye krav til mål, overflatenøyaktighet og lav varmepåvirkning, samt til komponenter med komplisert form der høy presisjon er nødvendig. Laser brukes til bearbeiding av plater, produksjon av kjøkkenutstyr, til elektronikkomponenter eller detaljer ved robotsveising i bilindustrien.

Levering av LASAL

Air Liquide leverer LASAL i ulike volumer og blandinger på gassflasker.

Trenger du gass i store mengder, kan vi levere den i flytende form med tankbil. Vi installerer da en egnet tank og fordamper med kontroll av gassforbruket.

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til stedet der gassen skal brukes, som i gassentraler eller uttaksposter.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Bransjer som bruker LASAL

Les mer om bruk av LASAL innenfor din bransje:

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40