Hopp til hovedinnhold
Luft

Luft

Brukes blant annet som instrument-, spyle- og nullgass

Bruk av luft

Luft som en ren gass fra Air Liquide har lavt innhold av urenheter, noe som sikrer analyseresultatet høy pålitelighet, og du kan forlenge serviceintervallene for labinstrumenter og detektorer.

Vi tilbyr luft med en rekke ulike renheter. ALPHAGAZ™ 1 og ALPHAGAZ 2  er til bruk innen forskning og analyser, siden ALPHAGAZ passer perfekt i flammedetektorer (AAS, CLD, FID, THC), som instrumentgass (LCMS, NMR, TGA, TOC), spylegass (UV, FTIR) og nullgass (GC-FID, FTIR).

Medisinsk luft har mange bruksområder i helsesektoren, først og fremst i forbindelse med behandling i respirator. Den brukes også som bæregass ved inhaleringsterapi (nebuliseringsbehandling) og som en del av friskgasstilførsel ved anestesi.

Levering av luft

Air Liquide leverer luft i ulike volumer og med ulike renheter. Gassflaskene våre er utstyrt med moderne og smarte flaskeventiler, som inngår i den såkalte Top-familien, det vil si SMARTOPTM eller ALTOPTM.

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til stedet der gassen skal brukes, som i gassentraler eller uttaksposter.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Bransjer som bruker luft

Les mer om bruk av luft innenfor din bransje:

Helsevesen

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40