Hopp til hovedinnhold
Luftfartstilvirkning – verdikjede

Varmebehandling

Air Liquide tilbyr ikke bare gasser, utstyr og en rekke tjenester som hjelper deg med å generere, bruke og kontrollere atmosfæren i industriovner for varmebehandlingsprosesser. Vi tilbyr også støtte fra ekspertene våre, som har omfattende teknisk kunnskap om prosessene dine. Vi leverer sikre, pålitelige og skreddersydde gassløsninger frem til bruksstedet med opprettholdt gasskvalitet, som hjelper deg med å optimalisere virksomheten og kostnadene dine. Vi kan også hjelpe deg med å innfri de strenge reglene og sikkerhetskravene som gjelder for varmebehandling.

Les mer om varmebehandlingsapplikasjoner under ALNATTM.

Gasser

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til stedet der gassen skal brukes, som i gassentraler eller uttaksposter.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Sikkerhetsdatablad og brosjyrer

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Gassløsninger med høy kvalitet

  Våre gasser er tilpasset de nye lette komposittmaterialene som brukes ved produksjon av komponenter og vedlikehold av fly.

 • 02

  Pålitelighet

  Air Liquides gassløsninger er pålitelige, reproduserbare og fremstilt i samsvar med strenge og stadig oppdaterte regelverk.

 • 03

  Eksperter i verdensklasse

  Air Liquide er et globalt selskap med et internasjonalt nettverk av eksperter innen varmebehandling, sveising og etterbehandling. De hjelper deg med å videreføre utviklingen og nyskapingen i din bedrift.

 • 04

  Bærekraftige løsninger

  Vi arbeider aktivt med bærekraftig utvikling. Våre løsninger for flyindustrien er utviklet med hensyn til miljøet og eksisterende regelverk.