Hopp til hovedinnhold
Metallurgi – verdikjede
Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Inertering av ekstruderingsverktøy for aluminium

Inertering og kjøling av støpeformen i forbindelse med ekstruderingsprosesser for aluminium kan øke produktiviteten og redusere oksideringsdefekter.

Gasser

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til stedet der gassen skal brukes, som i gassentraler eller uttaksposter.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Sikkerhetsdatablad og brosjyrer

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Verdensledende

  Air Liquide er en verdensledende leverandør av industrigasser som blant annet er nødvendige i metallindustrien, f.eks. oksygen, nitrogen og argon.

 • 02

  Skreddersydde løsninger

  Ekspertene våre arbeider sammen med deg for å finne den best egnede og kostnadseffektive gassløsningen basert på kravene og ønskene du har til renhet, gjennomstrømning, volum og sikkerhet.

 • 03

  Pålitelighet

  Air Liquides gassløsninger er pålitelige, reproduserbare og fremstilt i samsvar med det til enhver tid gjeldende regelverk.

 • 04

  Global tilstedeværelse

  Air Liquides globale nettverk av eksperter innen metallurgi hjelper millioner av kunder over hele verden.

 • 05

  Forskning og utvikling

  Vi har et globalt nettverk av applikasjonseksperter som jobber med forskning og utvikling og som skaper den optimale løsningen for et aktuelt behov.