Hopp til hovedinnhold
Næringsmidler – verdikjede
Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Cryogenic bottom injection

Cryogenic bottom injection er en god løsning for temperaturkontroll av kjøtt, skalldyr, deig og en rekke ulike prosesserte næringsmidler når disse blandes, eltes eller males. Air Liquides innovative teknologi injiserer enten flytende nitrogen eller flytende karbondioksid i bunnen av f.eks. mikseren for å sikre at gassen trenger ordentlig inn i prosessen, noe som gir bedre temperaturkontroll og forming. Løsningene våre kombinerer næringsmiddelgasser av høy kvalitet med optimalt utformet utstyr for å oppnå en uniform og rask kjøling gjennom flere injiseringssteder, noe som øker både effektiviteten og kvaliteten til prosessen.

Gasser

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til stedet der gassen skal brukes, som i gassentraler eller uttaksposter.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Sikerhetsdatablad og brosjyrer

Hvorfor velge oss?

  • 01

    Sertifiserte gasser

    Air Liquides gasser fremstilles i samsvar med gjeldende standarder for sikkerhet og kvalitet for næringsmiddelprodukter.

  • 02

    Bransjeekspertise

    Air Liquide utvikler og forbedrer kontinuerlig nye applikasjoner og nytt utstyr for næringsmiddelindustrien, slik at du skal kunne håndtere utfordringene innenfor sikkerhet og kvalitet.