Hopp til hovedinnhold
Næringsmidler – verdikjede
Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Top injection-system

Air Liquide tilbyr et top injection-system som bruker karbondioksid til kjøling av stekte produkter, kjøtt, skalldyr og prosessert mat. Den enkle løsningen gir en beskyttende atmosfære når produktene mikses eller blandes, og gjør det mulig å kontrollere temperaturen. Et snøhorn for karbondioksid monteres ovenfor blanderen og forvandler karbondioksiden til snø som drysser ned over næringsmiddelproduktene. Snøen blandes lett med produktene og gir en umiddelbar kjøleeffekt. Siden karbondioksid forvandles til gass igjen, blir det ikke tilført væske i produktene. Karbondioksid kan dessuten fungere som beskyttelse mot bakterier og sopper i enkelte næringsmiddelprodukter.

Gasser

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til stedet der gassen skal brukes, som i gassentraler eller uttaksposter.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Sikkerhetsdatablad og brosjyrer

Hvorfor velge oss?

  • 01

    Sertifiserte gasser

    Air Liquides gasser fremstilles i samsvar med gjeldende standarder for sikkerhet og kvalitet for næringsmiddelprodukter.

  • 02

    Bransjeekspertise

    Air Liquide utvikler og forbedrer kontinuerlig nye applikasjoner og nytt utstyr for næringsmiddelindustrien, slik at du skal kunne håndtere utfordringene innenfor sikkerhet og kvalitet.