Hopp til hovedinnhold

Nexelia til kjøling og frysing

Gass, ekspertise og bruksteknologi.

Totalløsning for kjøling og frysing av næringsmidler

Nexelia til kjøling og frysing av næringsmidler er en totalløsning som omfatter levering av Air Liquides næringsmiddelgasser ALIGAL 1 og 2, bruksutstyr og teknisk støtte, samt et skreddersydd Performance Service-program som optimaliserer næringsmiddelprosessen. Tilbudet er utformet for deg som vil ha konkurransedyktige kostnader ved kjøling eller frysing av næringsmiddelprodukter.

Sammen med deg definerer vi hvilke resultater du vil oppnå. Vi forplikter oss til å hjelpe deg å oppnå disse resultatene.

Kryogen kjøling og frysing er et konkurransedyktig alternativ

Endrede matvaner hos forbrukerne og stigende priser på både næringsmiddelråvarer og drivstoff gjør at du som næringsmiddelprodusent må fokusere på nyvinninger og på å holde kostnadene nede. Prosesser som involverer kryogen kjøling og frysing av næringsmidler, er et konkurransedyktig alternativ med hensyn til produktivitet, fleksibilitet og kostnader, uten at det går ut over næringsmiddelsikkerhet og produktkvalitet.

Levering av gass

Air Liquide leverer ALIGAL næringsmiddelgass i ulike volumer og konsentrasjoner på gassflasker og i flytende form.

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til arbeidsplassen der gassen skal brukes, som i gassentraler eller regulatorer.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr.

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Bransjer som bruker Nexelia

Les mer om bruk av Nexelia innenfor din bransje:

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40