Air Liquide offers gases for all industrial needs.

EXELTOP™

Exeltop integrered regulator

EXELTOP™ er utstyrt med Air Liquides totrinnsregulator

EXELTOP er en avansert innebygd totrinnsregulator og etterfølgeren til bestselgeren ALTOP. Air Liquide har utviklet EXELTOP for sveisere. Det er en unik løsning med flere fordeler:

  • Stabil gasstrøm, takket være den innebygde totrinnsregulatoren
  • Rask og sikker tilkobling hver gang, hurtigkobling til alle gasser
  • Brukervennlig utforming, på/av-spak og gradert bryter
  • Robust med ergonomisk og slitesterk flasketopp

EXELTOP – avansert innebygd totrinnsregulator

EXELTOP er en avansert innebygd totrinnsregulator som gir sveisere en stabil gasstrøm og rask og sikker tilkobling hver gang. EXELTOP har en brukervennlig og ergonomisk utforming, på/av-spak og en gradert bryter.

EXELTOP er etterfølgeren til bestselgeren ALTOP™. Som de andre medlemmene av Top-familien gir EXELTOP deg som sveiser en rekke interessante fordeler.

Fordelene med EXELTOP

  • Kom raskt i gang: EXELTOP er intuitiv i bruk og gir jevn og stabil flyt.
  • Spar penger: Du slipper utgifter til kjøp og vedlikehold av regulatorer. Air Liquide gjennomfører regelmessige inspeksjoner av ventilen.
  • Spar tid: Flasken er klar til bruk med den innebygde regulatoren og på/av-spaken. Hurtigkoblingen får du hos oss, uansett gasstype.
  • Spar gass: Takket være på/av-spaken unngår du gassvinn og du ser alltid hvor mye gass som er igjen på flasken, uansett om flasken er åpen eller lukket.
  • Utfør jobben trygt: Du jobber trygt siden du enkelt kan foreta en nødlukking med på/av-spaken. Hetten beskytter ventilen, og takket være den innebygde strømningsbegrenseren er det ingen fare for at du som sveiser blir utsatt for gasstrømmer med høyt trykk.

ALTOP™

Test test
  • Rask og sikker tilkobling hver gang. Hurtigkobling til alle gasser.
  • Brukervennlig utforming, på/av-spak og gradert bryter.
  • Robust med ergonomisk og slitesterk flaskehette.

ALTOP™, Air Liquides bestselger i Top-familien

ALTOP er Air Liquides bestselger i Top-familien. Den er alltid klar til bruk – du kobler bare til slangen, så kan du umiddelbart begynne å sveise. Hurtigkoblingen får du fra oss. ALTOP har en innebygd og beskyttet regulator som er utstyrt med på/av-spak, innholdsmåler og håndtak. Svært enkelt og svært funksjonelt.

ALTOP – gassflasken med innebygd regulator

ALTOP er gassflasken til sveisere som ønsker å jobbe effektivt uten å gi avkall på sikkerheten. ALTOP gir deg fire viktige fordeler: du sparer tid, penger og gass, samtidig som du jobber trygt.

Fordelene med ALTOP

  • Spar tid: Med den innebygde regulatoren og på/av-spaken er gassflasken alltid klar til bruk.
  • Spar penger: Du slipper utgifter til kjøp og vedlikehold av regulatorer. Vi kontrollerer jevnlig din ALTOP.
  • Spar gass: Takket være på/av-spaken unngår du gassvinn, og du ser alltid hvor mye gass som er igjen på flasken, uansett om flasken er åpen eller lukket.
  • Utfør jobben trygt: Du jobber trygt siden du enkelt kan foreta en nødlukking med på/av-spaken. Hetten beskytter ventilen, og takket være den innebygde strømningsbegrenseren er det ingen fare for at du som sveiser blir utsatt for gasstrømmer med høyt trykk.

SMARTOP™

smarttop

SMARTOP™, Air Liquides gassflaske med standardventil

SMARTOP er Air Liquides gassflaske med standardventil til sveisere og de som bruker ALPHAGAZ 1-gasser i laboratorier. Dette er en flaskeventil med på/av-spak og innebygd innholdsmåler for gassflasker. På/av-spaken er utformet slik at den åpner seg mykt. Dette motvirker trykkstøt, noe som det er særlig viktig å huske på når du har oksygen i flasken. SMARTOP har også en restgassventil som hindrer at urenheter trenger inn i flasken. Du kobler din egen regulator til flasken.

SMARTOP – en ergonomisk og letthåndterlig gassflaske

SMARTOP er Air Liquides gassflaske i standardutførelse. På denne flasken bruker du din egen regulator. Den har en på/av-spak som gjør det mulig å åpne flasken mykt, og en innholdsmåler som gjør det enkelt for deg som sveiser eller som jobber på laboratorium å se hvor mye gass som er igjen i flasken. En innebygd strømningsbegrenser motvirker at flasken velter hvis det skulle begynne å strømme ut gass på en ukontrollert måte. Det er også lett å håndtere SMARTOP, takket være en ergonomisk beskyttelseshette som beskytter ventilen.

 

Fordelene med SMARTOP

SMARTOP forenkler bruken av gassen og er utviklet for deg som ønsker å jobbe enkelt og sikkert. SMARTOP gir deg tre viktige fordeler: du sparer tid og gass og jobber samtidig trygt.

  • Spar tid: Du åpner og lukker ventilen enkelt og mykt med en på/av-spak og kan håndtere flasken på en ergonomisk måte.
  • Spar gass: Du reduserer svinn av gass takket være en enkel avlesning på den permanente innholdsmåleren.
  • Utfør jobben trygt: Du jobber trygt siden du enkelt kan foreta en nødlukking med på/av-spaken. Hetten beskytter ventilen, og takket være den innebygde strømningsbegrenseren er det ingen fare for at du blir utsatt for gasstrømmer med høyt trykk.

 

LABTOP™

Chapeau ergonomique LABTOP™ Air Liquide

LABTOP - kalibreringsgassflaske med innebygd regulator

Den nye generasjonen LABTOP™ gassflasker utsettes ikke for høyt trykk. Åpen/lukket ventilen lar deg på et øyeblikk forbedre gass kalibrerings operasjonene dine. Den innebygde regulatoren sikrer at du alltid har den riktige regulatoren og aldri trenger å bytte den.

Øk ytelsen til utslippstesten din for periodisk teknisk inspeksjon (PTI) med LABTOP™

  • Enkel kalibrering.
  • Enklere tilkobling og rengjøring.
  • Flasken er klar til bruk

Pris eller produktforespørsel

Skal vi hjelpe deg med å finne den riktige gassblandingen? Og til rett pris? Send inn dine opplysninger, så vil vi snarlig ta kontakt med deg.

CALGAZ Engangsflasker

CALGAZ

Bærbare rene gasser og gassblandinger.

Engangsflasker (NRC) laget av Calgaz, et Air Liquide selskap, har vært brukt i flere tiår - for gassdeteksjon og andre behov som f.eks alkoholtesting av pust (promillekontroll).

Engangsflasker er pålitelige, lette og en praktisk løsning for alle gassbrukere som ser etter en kompakt gassflaske - som passer når du kun behøver små mengder gass.