Hopp til hovedinnhold
Stål- og metallbearbeiding – verdikjede
Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Plasmaskjæring

Air Liquide tilbyr gass til plasmaskjæring som gjør det mulig å skjære i metaller som ikke kan skjæres med flamme. Med plasmaskjæring kan du skjære med mindre vinkel sammenlignet med flammeskjæring, skjærehastigheten kan holdes høyere og snittet blir rent og blankt. Under visse forhold kan plasmaskjæring gi samme kvalitet som laserskjæring, men til betydelig lavere kostnad.

Gasser

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til stedet der gassen skal brukes, som i gassentraler eller uttaksposter.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Sikkerhetsdatablad og brosjyrer

 

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Et bredt utvalg

  Vi tilbyr flaskegasser i ulike volumer i tillegg til alt gassutstyret du trenger. Vi leverer også flytende gass på tank og løsninger for lokal produksjon av gass ved anlegget ditt.

 • 02

  Kvalitet

  Air Liquide fremstiller gasser i mange ulike renheter for å dekke behovene du har. Vi foretar dessuten skreddersydde analyser tilpasset dine ønsker.

 • 03

  Eksperter i verdensklasse

  Air Liquide er et globalt selskap med et internasjonalt nettverk av eksperter innen sveising, skjæring og varmebehandling. De hjelper deg med å videreføre utviklingen og nyskapingen i din bedrift.

 • 04

  Bærekraft

  Produktene våre – ARCAL™, LASAL™ m.m. – for stål- og metallbearbeiding er utviklet med tanke på miljøet, og det innebærer reduserte utslipp av karbondioksid og nitrogenoksid.