Hopp til hovedinnhold
Stål- og metallbearbeiding – verdikjede
Velg trinnene i verdikjeden der Air Liquide kan tilby deg en løsning.

Dypkjøling (Deep Cryogenic Treatment, DCT)

Air Liquides applikasjon ALNAT™ DCT kjøler ned produktet til under -80 °C og øker motstanden mot slitasje, punkttæring og sprekkdannelse i tillegg til å redusere restspenninger i materialet. ALNAT DCT gir en kontrollert prosess med høy sikkerhet, effektivitet og pålitelighet.

Gasser

Utstyr

Air Liquide tilbyr gassutstyr slik at du på sikrest mulig vis kan få gassen frem til stedet der gassen skal brukes, som i gassentraler eller uttaksposter.

Les mer om utstyr og gasstilbehør under Utstyr

Tjenester

Air Liquide tilbyr alle tjenestene du trenger for å kunne bruke gassene våre på en så sikker, effektiv og lønnsom måte som mulig.

Les mer om våre tjenester:

Sikkerhetsdatablad og brosjyrer

Hvorfor velge oss?

 • 01

  Et bredt utvalg

  Vi tilbyr flaskegasser i ulike volumer i tillegg til alt gassutstyret du trenger. Vi leverer også flytende gass på tank og løsninger for lokal produksjon av gass ved anlegget ditt.

 • 02

  Kvalitet

  Air Liquide fremstiller gasser i mange ulike renheter for å dekke behovene du har. Vi foretar dessuten skreddersydde analyser tilpasset dine ønsker.

 • 03

  Eksperter i verdensklasse

  Air Liquide er et globalt selskap med et internasjonalt nettverk av eksperter innen sveising, skjæring og varmebehandling. De hjelper deg med å videreføre utviklingen og nyskapingen i din bedrift.

 • 04

  Bærekraft

  Produktene våre – ARCAL™, LASAL™ m.m. – for stål- og metallbearbeiding er utviklet med tanke på miljøet, og det innebærer reduserte utslipp av karbondioksid og nitrogenoksid.