Hopp til hovedinnhold

Tjenester for medisinske gasser

Vi tilbyr flere tjenester som gir økt trygghet for både ansatte og pasienter på sykehuset, inklusive opplæring, gassanalyse og sporbarhet.

Trygghet for både ansatte og pasienter på sykehuset

Air Liquide tilbyr tjenester som gir økt trygghet for både ansatte og pasienter på sykehuset: opplæring, gassanalyse, sporbarhet.

Hos Air Liquide setter vi sikkerheten i høysetet. Vi tilbyr flere tjenester som gir økt trygghet for både ansatte og pasienter på sykehuset, inklusive opplæring, gassanalyse og sporbarhet. Air Liquide er mer enn bare din gassleverandør, ettersom en gassforsyning som er trygg for både ansatte og pasienter, krever mer enn bare gass.

Opplæring
Instruktørledet opplæring: kontakt oss for å få forslag til skreddersydde opplæringsøkter i alt som har med gass å gjøre, som f.eks gasshåndtering, sikkerhet, gassbruk og produktopplæring.

E-learning: en komplett grunnopplæring for alle ansatte som håndterer gass. Med denne interaktive opplæringen kan man lære når man har tid til det – døgnet rundt! 

Kontakt oss for mer informasjon.

Gassanalyse
Er gasskvaliteten uendret etter transporten gjennom sykehusets gassystem? Air Liquide tar prøver av, og analyserer de fleste gassene som brukes innenfor helsesektoren. Ved å sikre at gassen oppfyller gjeldende lover og standarder, som den europeiske farmakopé, øker pasientsikkerheten.

Kontakt oss for mer informasjon.

Sporbarhet
Air Liquides sporbarhetssystem Stelio hjelper deg å holde kontroll på gassflaskene og ivaretar sporbarheten. I tillegg har du mulighet til å effektivisere de administrative og økonomiske sidene ved gasshåndtering.

Les mer om Air Liquides sporbarhetssystem Stelio.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40