Hopp til hovedinnhold
SMARTOP och ALTOP

Top-familien

Gassflasker til alle dine behov

Top-familien er Air Liquides praktiske gassflasker

Air Liquide har en komplett serie med praktiske gassflasker for deg som sveiser. Bak produktnavnene ALTOP™, SMARTOP™ og ALbee™ med MINITOP™-hette finner du gassflasker med ulikt tilbehør til alle dine behov og krav, uansett om du bruker store mengder gass eller trenger en mindre mengde gass til f.eks. hobbysveising. Vi har gitt gassflaskene våre fellesnavnet TOP-familien.

ALTOP™ er Air Liquides bestselger i TOP-familien

ALTOP Air Liquide

ALTOP er hittil Air Liquides største bestselger i TOP-familien. Den er alltid klar til bruk – det er bare å koble til slangen, så kan du begynne å sveise. Hurtigkoblingen får du av oss!

ALTOP har en integrert og beskyttet regulator som er utstyrt med av/på-spak, innholdsmåler og håndtak. Veldig enkelt og brukervennlig.

Les mer om ALTOP

SMARTOP™ er Air Liquides gassflaske med standardventil

SMARTOP

SMARTOP er Air Liquides gassflaske med standardventil for deg som sveiser. Dette er en flaskeventil med av/på-spak og innebygd innholdsmåler til gassflasker. Den har også en restgassventil som forhindrer at urenheter kommer inn i flasken. Du kobler til din egen regulator på flasken.

Les mer om SMARTOP

ALbee, brosjyre

PDF - 981.73 KB

ALbee™ med MINITOP™ er Air Liquides moderne gassflaske

ALbee er Air Liquides gassflaske med huritgkobling (ikke Cool). Den er alltid klar til bruk. Koble til slangen og begynn å sveise – enklere blir det ikke. ALbee fås i de praktiske størrelsene 5 og 11 liter.

ALbee har en integrert og beskyttet regulator som er utstyrt med av/på-spak, innholdsmåler og håndtak. ALbee er det perfekte valget hvis du ikke bruker store mengder gass. Du betaler et éngangsbeløp for å disponere flasken. Når flasken er tom, kan du henvende deg til en av våre over 60 forhandlere over hele landet for fylling av flasken.

ALbee fås både til deg som dekkgassveiser og til deg som bruker acetylen og oksygen til sveising, skjæring og lodding. Den leveres også med nitrogen (Cool) for deg som arbeider innenfor HVAC. ALbee er spesielt godt egnet til deg som driver med mobil sveising eller hobbysveising.

Les mer om ALbee

Kjøp gassflasken på nettet!

Det er enkelt å kjøpe gassflasken på nettet. Besøk vår ALbee-nettbutikk.

ALbee Fly, brosjyre

PDF - 503.52 KB

Gass til ballonger

Nå kan du gi ekstra feststemning til studentfesten, barnebesøket, bursdagen eller bryllupet! ALbee™ Fly gir festen et løft med heliumballonger. Du finner mer informasjon om gass til ballonger på ALbee Fly.

Adresse

Drammensveien 64B, 3050 Mjøndalen

Telefon

32 27 41 40